Baby t-shirt wit

Aankleden wordt een feest met deze leuke baby-shirtjes. Leuke, lieve en stoute tekstjes, leuk om te krijgen, en- om kado te geven. Heb je net een klein neefje erbij, en wil je als oom leuk voor de dag komen, of ben je als oma helemaal stapel op je kleinkindje ? Er zit voor iedere gever wel iets tussen. 30 baby T-shirtjes hebben wij alvast voor je verzonnen met een grappige,originele tekst. Best een leuk kraamkadootje voor € 7.95, toch ?

Als je er een t-shirtje onder doet met een lekker fris kleurtje en een lange mouw, kun je ze het hele jaar door dragen, want ze zijn lekker ruim gesneden. We hebben ze in 2 maten : voor de echte ukkies en voor babies tussen de 3 en 6 maanden. Als je liever een rompertje wilt dan een T-shirtje, kan dit ook; we hebben deze hele collectie ook op een rompertje.

Kijk ook eens op onze website speciaal voor baby's, www.Hipbabykado.nl, hier vindt je naast deze t-shirtjes ook heeel veel mogelijkheden om zelf iets te verzinnen op een baby shirtje. Of een rompertje. Een mutsje. Of een slabbetje...

 

Babyshirtje leuk koppie

 

Babyshirtje tante

 

Babyshirtje papa tijger

 

Babyshirtje excuus voor mijn oma

 

Babyshirtje als ik huil

 

Babyshirtje ik waarschuw

 

Babyshirtje hou van mama

 

Babyshirtje I love

 

Babyshirtje direukteur maikrosoft

 

Babyshirtje issiepoelepoel

 

Babyshirtje lijk op vader

 

Babyshirtje 50%

 

Babyshirtje liefste papa

 

Babyshirtje fijn

 

Babyshirtje opa

 

Babyshirtje boobies

 

Babyshirtje sssst

 

Babyshirtje oma

 

Babyshirtje papa

 

Babyshirtje lijk op oom

 

Babyshirtje oom

 

Babyshirtje stoer

 

Babyshirtje groot ben

 

Babyshirtje goed gelukt

 

Babyshirtje allermooiste