Informatie

Wanneer je op werkdagen voor 12.00 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden.

Uitzonderingen:

Bij 'vooraf betalen wachten we eerst tot de betaling binnen is alvorens de bestelling in behandeling wordt genomen. Hierdoor wordt de levertijd vertraagd t.o.v. de directe betaalmethodes zoals Ideal en creditcard.

 

Ophalen in Leiden

Verzenden is niet nodig, je haalt het gewoon op in onze winkel in Leiden. Altijd verstandig voor breekbare producten. Wanneer je het besteld voor 12.00 uur dan kun je het de volgende dag ophalen. Wil je gepersonaliseerde producten laten maken en het dezelfde dag nog ophalen, dan dient je order uiterlijk 16.00 uur bij ons binnen te zijn. Dit heeft een toeslag van 10%. In beide gevallen krijg je per email bericht zodra het voor je klaar ligt. Zie ook onze openingstijden.

Brievenbus indien mogelijk

Van Straaten post voor de brievenbuszendingen. Wij verzenden de bestelling in een speciaal hiervoor goedgekeurd kartonnen doosje of plastic envelop die precies door een standaard formaat brievenbus past. Naar België en overige EU landen leveren we brievenbus zendingen met Priority. De kosten van een brievenbuszending zijn afhankelijk van het gewicht. Deze worden getoond wanneer je een bestelling plaatst.

Pakketdienst DHL

Wanneer het niet door de brievenbus gaat wordt de bestelling met een pakketdienst verzonden. Je kunt hier ook direct voor kiezen. Het voordeel hiervan is dat de levering vrijwel in alle gevallen de volgende werkdag wordt aangeboden.

Nederland kost € 5,95. De bezorgtijden liggen  tussen 09.00 uur en 18.00 uur. De avondbezorging kost € 6,95 tussen 18.00 uur en 21.00 uur. (dit is dus niet dezelfde dag als de besteldag)

Duitsland en België € 8,95.
Wijnflessen hebben een toeslag bij grote aantallen.

Zodra de bezorger het pakketje bij de 1e afleverpoging niet kon afleveren, en niet kon of mocht afgeven bij de buren krijgt je, naast het bekende briefje in de bus, een notificatiebericht per e-mail. Hiervoor is het belangrijk dat je het e-mailadres juist opgegeeft bij het aanmaken van een zending.

Je kunt dan tot 23:59 een 2e afleverpoging inplannen voor andere dag of een ander dagdeel. Doe je dat niet, dan is het pakket de volgende dag af te halen bij het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint.