Informatie

 

Levertijd:

Wanneer je op werkdagen voor 12.00 uur een bestelling hebt afgerond via de website of in de winkel, worden zendingen vrijwel altijd nog dezelfde dag verzonden. Iets wat met de pakketdienst moet worden verzonden wordt doorgaans de volgende werkdag afgeleverd. Houdt toch rekening met een dag extra.

Uitzonderingen:

- Bij 'vooraf betalen en bij overboeking' wachten we eerst tot de betaling binnen is alvorens de bestelling in behandeling te nemen. Hierdoor wordt de levertijd vertraagd t.o.v. de directe betaalmethodes zoals Ideal en creditcard. 

- Grote orders (hebben meer tijd nodig)


De levertijd voor België en Duitsland, per brievenbus duurt doorgaans 3-5 werkdagen. Kies echter voor de 'pakketdienst' voor meer zekerheid en een snelle levering van 1 tot 2 dagen.

     

Verzendkosten:

Brievenbuszending: We rekenen het standaard frankeertarief voor de verwerking van het pakje. Je kunt er ook voor kiezen om het pakketje met de pakketdienst te laten verzenden. Dit is duurder maar geeft je wel meer zekerheid dat het de volgende dag geleverd wordt.

Pakketdienst: Nederland € 5,95 EU vanaf € 10.95

 

Extra verzendkosten:

*Wanneer er een foutief afleveradres is ingevuld door de klant of wanneer een pakket niet in ontvangst wordt genomen volgens de regels van de transporteur zal het pakket retour komen. Er worden dan extra kosten in rekening gebracht door de transporteur die wij aan de klant zullen doorberekenen. De kosten voor het opnieuw verzenden per brievenbuszending variëren van € 1,40 tot € 10,95 en voor de pakketdienst is dit € 5,95 vanaf het depot. Wij adviseren u dan ook om de afleveringsgegevens en met name de postcode en huisnummer goed te controleren.